Tuesday, November 29, 2016

Skodeng Menyekodeng....

Hai si tangan Kidal kembali sat...

Rasenye ade manusia tu skodeng blog ni... teke siape? siape lagi if mereke2 yg tringin nk thu life aku. Yesss... aku mmg stalker terhebat, sbb tu aku blh thu... disamping blog aku ni ade cctv. (ko mne thu ko xde blog hehehe). IG si kawan die tu dh tukar bio la, nk shit2 kan org konon xthu sedangkan die yg tuuuuuttt.... maaf aku carut ko hahahah. Lantak korg la, korg bace blog ni korg yg sakit hati kan..kan..kan.. sbb smua perihal korg je. Sape suruh hadam aku pye blog, fb, IG N BLA..BLA...
Nti untuk ko si stalker bg betine tu...tlg la smpaikan ape aku tulis ni ye... jgn igt aku xthu. Bile aku dapt 1 bende je, smua aku blh thu. kekekekekek






.....
Terima kasih pada encik husbnd, buat surprise kt bini mu ini siap bunga lg. Tp mcm biaselah if ade kek ade la my princess ni, dorg akn buat kek ni mcm dorg pye bfday... 20 November i'm become old... but maintain jiwe muda maaaa