Monday, August 22, 2016

StaLker Terhebat....

Dalam hidup aku mmg xblh ade simbol "qUESTION mARK". So aku akn cari sampai dapat cuma nk menanti BINGGO tu sama ada cepat dgn lmbt je. Now im got it. Klau perasaan post sebelum ni aku ade ckp sepupu si wani ni dh masuk jerat yg aku pasang bile die ade komen di satu ruangan group. Igt lagi x??/ klau xigt blh bace blk post yg lepas tu. Sekarang ni rupanya itu bkn sepupu tp sahabat baik si wani ni. Sahabat baik die ni lah yg die berkongsi rahsia A-Z hidop die. Bak kate semua rahsia die, die cite kat kawan baik die ni. Kawan baik die ni pn pernah masuk campur hal aku dgn wani ni. Die ni lah si batu api!

Aku xthu lak yang yg komen kt 1 page group FB tu kawan baik die sbb die gunakan nama Fb lain(Nor iman). Padahal Fb yg biase budak ni pakai aku thu ape namanye(ainna zatie). Selidik punye selidik heheheheh dh aku thu die ni siapa. Selama ni blh la dia sorokkan identiti sape die. Tp aku xbodoh, aku blh cek nama amail melalui fb yg budak ni gune. Dan firasat aku betul!! Sepupu konon, pirahhhhh! Korg ni pangkat adik2 je pada aku. Ilmu ko nk mnipu aku ni xdlm lg ye. Mohon pi menuntut dlu ok.

#aku rase ko bace blog aku ni kan WANI! SBB ko hafal nama blog aku. KIPIDAP hehehe.
# if nk stalk aku lg silakan.
#jgn meroyan lak bile nmpk pic2 membahagiakan aku dgn asben aku ye.

blog ni bkn public... hye org yg follow blog aku je blh baca. Jgn lak nk ckp aku ni aibkan org kt public lak ye. Sbb blog ni aku buat mcm diari aku shj. 

No comments:

Post a Comment