Monday, July 13, 2015

MUSUH > KAWAN > MUSUH (STALKER + PERAMPAS)

Setelah lama aku tinggalkan dunia blog.. sbb ape... sbb ade ULAR BETINA dok bkeliaran disekitar hidup aku..smua die nak STALKER... baget bagus tp bodoh...sbb ape aku ckp betine ni bodoh sbb die ni dh terang2 salah tp baget suci...

ohhh ye ko betine NURUL SYAZWANI nk sangat stalker hidup aku,, nah ni post aku crite segalanye ape ko dh wt kt rumah tgge aku! aku thu ko pn stalker blog aku ni...dipersilakan!
Aku dh lama sabar dgn manusia munafik dan hipokrit mcm ko...hal yg lepas nk diugkit semula... aku xkesahla. Tahun 2008 ko start ggu hdup aku... 2010 aku dh bertunang ko ggu lagi.... setelah aku kawen pn ko ggu lg... ko ni prempuan jenis ape ye... 

ok aku ni jnis bkn pendendam,aku maafkan ko n dh anggap ko kawan. Ape ko wt kat aku, aku dh xnk igt. TAPI 2013 ko gue fb baru utk add fb baru laki aku tanpa pengetahuan aku, ko jalin cinta kmbali...smpai pghujung 2014, setelah laki aku tukar nom fon baru ini terbongkar... ko dh ade ank pinak n husbnd, perlu ke ko kacau rumah tgge aku? if bertepuk sebelah tgn xberbunyi wahai perosak PARASIT oiiiii..... wlupn hsbnd aku adalah ex ko, knpe ade lg sifat dengki tu kt ko... pdhal ko yg tinggal die, ko yg curang... jgn nk tegakkan benang yg dh basah NURUL SYAZWANI oiii (aku nk taip nama ko pn jijik n geli)....

Punca yg ko bkk pekung ko sendiri adalah bile aku add mber ko...dh knpe nk meroyan maklong oiii...bkn aku xthu ko pn add smua fmily aku, sepupu sepapat aku, kwn2 aku..tp aku diam wlupn ko gne fake acc... ko buruk2kan aku kt sepupu aku...skrg dh ade bukti. Tapi ko lak beriya wt report polis bagai... nahhh kt balai knpe tergagap2...dgn mlt muncung ko...dgn suare mcm jntan, pelat lagi... ko xmalu ke tunjuk muke kt aku perampas... polis pn ckp kt ko if xmelayan xjadi..ni smpai 2 thun kot.... klau aku tutup muke malu siut... yg lagi malu hsbnd ko... bile ditnye "ye sy ade mase mereke berwechat".... PERRHHHH laki ko ni xrase dayus ke ha? na'uzubillah...

Ko nk ckp hsbnd aku blh dituduh meruntuhkan umh tgge ko... abis ko? nk aku lak ke wt report ko jd org ke3 atas kesalahan syariah.... malunye lah ko ni jd prempuan mcm ni... bawak2 la bertaubat asik nk dengki dgn kehidupan aku lg knpe... Rasenye ko ni xbahagia kan dgn hsbnd ko...ye la dok ngndong laki asek wt hal..tu yg meroyan xsudah...

aku hrp ko xpyh la nk burukkan lagi hal aku kt wife exfiance aku lg...smua dh ade bukti aku bg... die pn xsgka ko ni bermuke2..ular yg berbisa! menyesal la aku kenal ko!... HARAP KO BACE LA SAMPAI HABIS... PASTU MEROYAN KT FB N WECHAT YEEEEE....BLH AKU WT REPORT LG! Jgn igt aku xthu status ko wt kt wechat...hehehehe.... Ohhhh ye sape yg dtg salam aku dlu ye.... KO KAN! so dh thu la sape salah...! klau bkn depan pegawai polis tu jgn hrp aku smbt salam maaf ko...


No comments:

Post a Comment