Tuesday, July 28, 2015

Alahai Kau Buat Lagi Mak Jemah!!

xsudah ko ye...orang senyap ko lak menyalak mcm anjing kurap... ko pk ko siapa ckap aku mcm2.. aku rase ko ni ade mental problem kan..dok xdok nk cari pasai dgn aku!
Ape ko dengki sgt ye dgn aku Nurul Syazwani!!!!! ko xbahagia ko sorg je la rase xpyh nk porak perandakan hidup org lain...
huh!! aku rase ko tu ptt cermin diri ko sendiri jgn nk meninggi diri... org yg low profile la yg tidak ade APA2... sbb ko nothing! ko nk tunjuk ape kan!... aku rase ko yg mninjuk lebih sgt entah2 ape yg ko tunjuk tu ko pn xmampu nk bli... victoria secret la, prado la...tp zero dlm kocek! ye la mne xnye ko kne tgg ank 3 org kan... setakat laki ko askar alahai gji ape lah sgt... mcm aku xthu je potong sane sini tgai rm700...UPSSSS ni bkn auta tp real ko yg cite kt aku...kesian!
Org yg ko herdik ckp xde masa depan (EX KO SUAMI AKU) lg lebat gji die dr laki ko...reti sundal oi!
KO HINA AKU tp ko sediri pn dok umah free..kerajaan bg.. lg malu! tp aku dgn laki aku blh survive hidup sendiri! semua sndiri tau...ko mampu??????? hahahahaha. Jagn nk hina org, kehinaan tu blk pd ko!
sape yg nk tegakkan benang yg dah basah..ko ke aku? ko yg dok menyalak bagai kan.... aku diam je urus kerja aku,fmily aku tp ko..mcm xde kje dok nk cr gadoh lg.... kje kalau dok goyang kaki xberkat tau pompuan...tu gamaknye perangai ko cenggitu!
Aku blh thu sape yg try masuk acc blog aku... aku blh dakwa ko ceroboh hak aku! sudah2 la tu..baik ko bersih ht ko yg busuk hitam tu...bawak2 la bertaubat! jgn dok nk cr pasai dgn org..org pn meluat bce post ko kt fb..ko igt org suke ke kt ko...

No comments:

Post a Comment