Wednesday, December 9, 2009

HoW DaRe u!!!!!!


wahwahwah...sejak aku x on blog aku de je crite yg xmanis di dgr oleh tlinge aku ni ha..... brani jer mulut org tu kan...... dh mntak maaf den mengate org lak lepas tu...better la xpayah nk mtak maaf kt org!!!! if kite ni membuke kburukan org lain, kite ni perfect sgt ker! sedangkaN KO PN mengate kwn bek sendiri... kwn bek ko,bkn xpenah mengate pasal ko. tlinge ni penoh dgn ketidakpuasan ht DIE tu.....per cite minah oi!!! ohw ye... jenis aku klu xder bukti n xder org yg menyampai nmpak korg, xder nye la aku nk tudoh2. mslhnyer ade org yg bg thu kt aku...faham CIK SYIRA OI!......aku xpenah la xhargai ape frenz2 aku wt...aku pn ade ckp kt KWN BAIK ko tu aku bertrime ksh sgt2 kt korg tlg aku mase ssh....aku bkn org yg lupe pd jase korg la.... aku nk tye mase ble aku berkire haaaaaaaaaa!!!! duit myk kete aku gak ade aku mtk kt korg berdue!! klu nk wt baik biar la ikhlaS! bile dh jd mcm ni mule la smuanyer nk mengungkit....for what??? aku pn mls nk gdoh bende yg remeh temeh ni...tp sape mule dulu....klu ikut kan byk gak la yg aku thu pasal korg berdue tp ade ker aku nk canang hal korg kt fb ke or blog ke? aku pk air muke org gak la!! tp aku pntg org mulakan dulu. klu dh xpuas hati, berdepan?! oh ye pada korg2 yg lain tu pk la sendiri mane yg benar mane y salah....aku blh tunjuk kan bukti! aku bertindak coz aku de smua tu! pandai la korg menilai. n perlu ker smua ni pos kt fb or blog? baik ke? ni ke fungsi blog!!