Tuesday, October 13, 2009

KaKiKu DeliMa MereKah....


nk jd kan cerite, mggu lepas aku blk umh mama
di kl coz 2 mggu h xblk..... start mlm aku tbe sampai la hr aku nk blk, ake xlekat kt umh...bejalan jer...huhuhuh sampai aku bising ank prmpuan die xde kt umh.... mlm mggu my cayang ajak g kolam air panas kt Selayang dgn abg n mber2 die... syok abis... perspektif aku b4 p sane ialah 1 tempat rekreasi yg mnjijik kan cox india, cine, melayu smua terjun kt 1 kolam yg same...e....yerk...tp bile aku smpai je kt same n tgk sndiri rupe2nye dorg ade provide kan gayung n besen sewe hahahahah xpenah wt org..... tp yg xsyoknye xde lampu or sportlight yg menerangi tempat tu...gelap GULITAAAA.... dorg ni xreti nk commercial kt tmpat tu....if dibuat blk bg elok mesti ramai org dtg...dh la sempit... tp yg xblh lah air panas die pure pye...dorg xsemen kan kolam2 yg ade mcm sesetengah kolam air panas yg ade disesetengah tempat.....


ade la terjadi 1 peristiwe, aku la jahat sgt.
Nk pekenakan my cayang, alih2 kaki aku yg terendam kt punca air panas tu, mak oi panas die xterkate....menjerit la aku!!! tgk je kaki aku dh mcm kene masak je... MERAH MENYALE.....MELECUR...... my cayang siap gelak kan aku, jahat btl! last2 die dukong aku g tempat letak krete.... so sweet hahahah