Tuesday, September 1, 2009

M3RTua Vs M3naNtU........JENG...JENG..JENG...


stelah sekian lame akhirnye ko blk jgk wahai Nury...heheheh my cayang la sape lg... die blk cuti sabtu ri tu. Then aku g umh die hr ahad kebetulan mak die masuk wad sbb H1N1....aku, dr hari jumaat ri tu tggal la aku n housemate aku bdue jer, yg lain smua blk kg....so aku amek kesempatan la berduaan dgn cayang aku...ups....hehehehe (mane ade la, adk2 die ade kt umh n bapak die)....so sepanjang 2 hari aku kt sane, aku tunjukkan la kepakaran memasak aku...coz si nury tu slalu perlekehkan aku org bndar xreti masuk dapur.... first time masak berbuke kt sane, jari dh terbelah oleh kerna pisau mak mertua ku......... mmg best la happening giler...kebetulan mak mertue aku lak dh kuar wad, pe lg merasa la die...maklumla org sakit xboleh pose hahahaha..... mak mertuaku bilang sodaaaaaaaaaaaaaaapppp, ape rahsienye.....(ape lg tersipu2 malu la) pade hal sebelum tu call mama aku dlu tye bhn2 nyer.....hahahah(kantoi)....yg bestyne aku n adk2 beradik die xpayah ssh nk bgn masak utk sahur, bapak mertuaku sudah uruskan, tggal nk NGAPPPPP jer...n tolong kejutkan lg...(ape la ank dare ni)...... ari ni my cayang dh blk KL lepas sahur, tumpang mber die... n aku wt la duty aku mcm biase, g n blk kelas........... arghhhhhhhh bosaaaaaaaaan

No comments:

Post a Comment