Monday, September 28, 2009

A!D!Lf!Tr! yg meriah.....

ni pic aku n adk....lin namenye. If aku kuar g mane2 ramai owg confius mane 1 adk n mane1 akak... coz bdn aku kcik dr die hahahah... ni mase rye kt umh sepupu kt alor setar lpas smbhyg raye

ni la mama ksygan aku.... abh aku xlarat nk g beraye so die dok la kt umh tok aku je.... so pic die pn ade ler... same ke x erk muke kami??? but u know, suare n name kami same...hahahah

ni pic aku tgh tggu my family g lawat kubur arwah tok wan n mak teh aku....aku xleh so kne jd driver je la..... setelah skian lame....kami jumpe blk d'aidilfitri thn ni. Tmakbul la segale keinginan utk berjumpe smua mber2 SMK NAKA,ALOR SETAR....setelah 6 thn xjmpe.... lame kan... msg2 dh ade haluan sndiri...byk lg gmbr yg xblh dimuatkan dlm blog ni.... ni antare best friend aku.... wardah n zahraa

ni raye kedua kt umh tok aku sebelah PERLIS lak..... umh tok aku yg besar wt kan aku gerun nk dudok . dgn mak long yg grg lg.... taubat la....


jgn terkezut lak bju aku yg merah ni same dgn mama....Sbenarnye ia 1 bju.... nk jd kan crite... mlm 1 hr sbelum rye sepatutnye bju yg 3 pasang ditempah siap, tp tup tup bile mama cll mkck tu ckp sempat siap 1 jer bju, tu pn tgh jahit..... Membuat kan aku angin sepanjang jln nk blk kg.....ia la xder bju rye nk pakai. Sdangkan anta sebelum puase tau!!!!

esknye, owg tgh wt ketupat n bkr lemang...aku mama n adk aku g merayap kt bndr AS, cr bju raye.... so dpt la 2 psg bju, yg color pich n merah ni....so aku n mama pn berkongsi la bju rye.... so sweet...





ni gmbr beraye kt umh my cayang mase die anta aku lek segamat coz umh bakal mak mertuaku kt Felda Pemanis ni je... best sgt.....ade gak pic yg xleh msk kt dlm blog ni....

No comments:

Post a Comment