Monday, September 14, 2009

999 Vs Sh0pp!nG RayE......


lepas jer paper global...aku dh siap2 kemas nk lek kl.... tren aku jam 2.23 pg.... sebelun tu aku n syira n ina kuar awal... pkl 12.30 dh kuar g jln2 segamat...sajer je nk tgk segamat pg2 bute...


ade something x diingini ber laku... ktorg nmpak budak kne pukul kt dataran... ramai tuh...tkut gak r...lame gak ktorg dok dlm krete, but aku suggest kt syira soh call polis....baru jer die ckp dgn pegawai tu, krete polis pn sampai... dlm krete...mcm2tande tye, mcm ne erk bdk tu? ape yg blaku sbenarnyer? nk g tgk r? sian kt die, n tak patut diorg wt mcm tuh? dan mcm2 lg.....


hmmmmm.... tren aku sampai kl pkl 6.10 minit pg.... my cayang dh tggu....
ktorg ronde2 kl then die trus msk keje....n aku terpakse tggu die dlm krete, ape lg aku wt taik mate la dr pkl 8 pg sampai pkl 1 ptg..... lepas tu trus g shopping... die bwk aku ke I0I MALL PUCHONG.... die bli kan aku spasang kasut yg berharge RM 80 n spasang kemeje...kt sane mcm aku nk bli smua jer.... smua sale dr 50% sampai 75%...mcm nk gile aku n my cayang.... my cayang bli kasut brand POLO harge rm 200...oleh sebab aku minat tgk die sarung kasut tu, die trus bli....


hmmmm... best sgt... aku sampai kt umh mase bukak pose....lepas tu aku g shopping lg, abh bg duit...aku g dgn mama....aku bli lg kasut....hahahah dpt due dh kasut.... esoknyer aku nk blk, my cayang bwk aku shopping lg....oleh kerane tiket bas aku pkl 7.30, die ajak g TIMES SQUER....peh smue nye sales.... murah2...smua aku nk bli.... my cayang blikan aku bju lg...
haHAHAH best giler....keje aku shopping...shopping....n shopping...n sampai xigt aku ader 2 test hr isnin(hr ini).....hmmmm.... so ari ni aku leh la jwb even bce hyer ckit2...

No comments:

Post a Comment