Sunday, July 5, 2009

SaaT-SaaT aKH!r......

lbh kurang 3 jam pjalanan maka smpai la kami {mama, adk2, n cayang aku} kt Felda Pemanis, umh cayang aku la......aku decide lek Segamat hr Sabtu coz nk pelahap durian kt umh cayang aku la.... ktorg nek kete abh coz kete relly die xhidup lg roadtax....sampai je umh die bakal mak mentua aku dh tunggu dpn pntu....ape lg jmput msuk n mkn la jwbnye... aku ni hntu durian, tgh mkn nasi pn blh tgk durian kt luar umh die... ape lg dgn xsempat2, aku soh gak cayang aku kopek durian tu..... Agaknye nk bls dndam, die leh lak bkk smua durian yg ade soh aku mkn...ERMMMMM.....smpai boncit la perut aku ni ha..... Mlm lak ktorg xtido umh cayang aku tu, tp blk umh sewe aku.....
uhhhhh.... pg td kene bgn awal....cayang aku bwk aku n family g mandi air terjun siut....tiap2 mggu mandi air terjun, kembang bdn aku.....dh la smpai ujn, cian cayang aku...dh la luke xsident die xelok lg....ala ktorg g mandi kat Gunung Ledang jer...... kali ni best gile r...... ade adegan terjatuh la, smpai sakit ponggong aku ni ha... kitorg mandi dr pkl 11.30 smpai pkl 5 tu....yg siannye cayang aku leh tertido kt bwh batu besar... lps smua siap jer, aku drive blk... yg lain berdekur jer....aku bwk smpai Giant coz nk li brg...Tp hampeh brg yg cr tu xde..... last2 aku blk dgn muke sedih...ye la mama n cayang aku lek kl tggal la aku kt cni....ni la cuti n happy2 saat2 terakhir sblum aku mengefull memory otk aku dgn study....











No comments:

Post a Comment