Tuesday, July 28, 2009

I'm Got It.... YaHoooooo

mlm td hr yg best in my life....
xdisangke2 aku dpt prezen bday aku sblum tarikhnye....
semalam aku jln2 kt The Stor, saje2 jer tgk deretan jam tgn
sementare tggu mama aku bli kan kek Dorayaki
kt adk aku yg bongsu tu...
aku berkenan sgt jam jename POLO
yg harge die mencecah RM 400....peh mmg cantik......
tibe2 je mak aku dtg dr blakang n tye aku ade mane2 ke yg aku berkenan....
aku just senyum jer kt mama aku... n aku terlihat jam yg warne keemasan, cantik n sebijik mcm mama aku pakai yg dh lbh 10 thn hadiah dr abah aku....
n tibe2 jer mama aku suruh tokei kdai tu amek n bungkus....
n aku terkejut gile.... 1 perkataan jer "ni prezen untk akak dr mama"......
so i got it, jam tgn yg selame ni xde di tgn aku....
ianye jename ORIENT yg berharga RM 190.....
wlu pn yg POLO 2 aku xdpt tp yg ni pn aku dh bersyukur....

No comments:

Post a Comment