Monday, July 27, 2009

hab!S La ko,SyiRa.......






wahai H1N1, aku geram btl la dgn "ko"....menyusahkan btl!
sbb ko, aku n 1 bilik ni dh kne dmam berjangkit....Yg pembawenye si AIN tu....
Start die la aku dmam, dgn batuk n seleseme yg bg aku sguh2 perit!!!
suare pn xboleh nk kuar, bile ckp je dh mcm suare maknyah tersekat tulang!
yg ina tu kononnye mkn 'si CUCUMA PLUS' belagak kononnye
xkan demam, eloknye 2 hari aku dh lege, die lak penyambung 'warisan' hahahah....
pastu si tomato 2 lak demam.....maksud aku syira la!!!

yg nk jd kan crite, si syira ni dmam pelik ckit,
die turun je katil mlm (23/7) trus amek maker pen aku
conteng lantai bilik kitorg...hahaha if MAK YAM
tau, mesti die hambat kitorg...
yg bestnye syira lukis kartun yg relate dgn tuannye....
kekekekeke
habis riuh rendah bilik tu dgn suare gelak ktorg!
pkl 2 pg baru bolh tido!!!ha syira jgn bocor rahsia tau pen 2 dtg dr sape!!
skrg ni aku rasekan happy sgt2 dok dgn dorg!!!
ni la kebahagiaan kawan yg aku cr!!
it is my new life!!





1 comment:

  1. cucuma plus hape...kuma-kuma plus ad ler..hahaha

    ReplyDelete