Wednesday, June 10, 2009

InDaH LaRa HiDuP iNi




dh lame aku xlayari bahtera blog aku ni.....mgkn kah aku merajuk hati??? ye aku bawa hati aku yg lara pergi jauh dr org yg aku sygi untuk tenangkan pikiran aku....... byk kisah duka aku sepanjang 2 bulan ni.....sekarang hidup aku dh byk berubah... aku dh kenal ape tu kawan n ape tu teman sejati....dan ape tu cinte yg berbeza dgn hya kasih dan sayang.....smua pengalaman pahit aku selame yg aku tempuhi ni mengajar aku erti kedewasaan n mematangkan pemikiran aku.... sekarang hya air mate menemani aku.... namun aku tabah kan hati. kesal mmg kesal, hatiku tercalar,xsiapa inginkan ia terjd.....

oleh kerana terlalu kecewa dgn org yg aku sygi aku decide utk gantung 2 paper final exam utk cr ketenangan, nasib aku ade mama yg memahami ank ini, die la yg jd penawar duke aku n die la yg menjadi tempat menangis dikala smua org lena diulit mimpi. terime kasih mama. mgkn org tu happy dgn buat aku mcm ni tp ape2 pn aku pasrah ape yg dh terjd...........siape n di mane kesilapannye biar la Tuhan saje yg tahu......sekarang aku harus tempuhi situasi hidup yg amat sukar namun aku bernasib baik adenye kasih syg n pendorong utk aku teruskan kehidupan ni..... Mohd Nurie, die la lelaki yg masih berada di sisi aku wlu pn kami pernah terpisah angkara kwn sendiri!!! terime kasih abg kerana jge syg sakit kt hospital dulu n beri semangat mase syg down gile dulu.

sekarang aku wt Intersesi, aku masih x pulih lg dr kesakitan. namun aku akn menceria kan suasana agar smua kt sekeliling aku gmbira. wlu pn xde semangat untuk belajar lg, aku bersyukur msh ade lg mber2 yg support aku dr belakang. 10Q u all............ nk xnk aku mesti hbs kan intersesi ni....

dlm aku berduke, mama sentiase mceriakan hdup aku. die la ibu yg paling best di dunia. mama hadiahkan aku kereta viva n sebentuk cincin emas sempena birthday aku........hanpir menitis air mate ni bile kenang kan kembali, yg mama begitu menyayangi ank perempuan tunggalnye ini. ok la nanti aku cite lg if ade mase................. ariozzzzzzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment