Thursday, April 9, 2009

air mata buatMu TeMaN..........


APE LG HNDK DIKATA.....
AIR MATA JATUH DR MATA........
BGAIMANA N MENGAPA IA TERJADI....
HYA BLH DTAFSIR DLM DIRI.

TEMAN.....
PERGI MU TIADA PENGGANTI...
HYA KENANGAN AKN TERSEMAT DLM SANUBARI....
GURAUAN MU AKAN TTP MENYINARI HIDUP INI.

SUKE DUKE....
TERLUKE N TERTAWA....
INGATAN XKAN TERLUNTUR...
BIAR PN NYAWA INI TERPISAH DR TUBUH...
KAU DAN AKU XKAN TKUBUR.

Sunday, April 5, 2009

WaterFall!!!!!....i coming..........


erm............ni cite b4 aku x cbuk lg dgn test n xsignment......Actually ni smua xdrancang. Tbe2 je Nad ajak g bkelah kt Gunung Ledang.........best gile, siap ade mkn2 lg.....yg x syoknye ana pekene kan eku....nad bwk krete die, pnoh r die bwk geng (syira, ina, ja, ana).....diorg smpai dulu. Aku n Dile naik mtr aku la, pe lg kan ktorg merempit.... ble ktorg smpai je,cr la bdk2 tu....but xjumpe...then aku call la ana, ana ckp g ats skeli.... aku pn dgn excited + teruje gile mula la langkah yg mcm org jakun.........panjat pye panjat, dh abeh la penet ktorang, peluh + bdn berbau, sampai la ktorg kt PUNCAK ats skali.... But yg skt hati, cr diorg xde kt c2.... bile call je upenye2 dorg dh berkelah kt bwh.... wahhhhhhhhhhhh.....btape skt hati aku kan..... but aku decide xnk turun so aku n dila pn mandi la kt Puncak, best gile air terjun nye....

pastu dorg dh bising2 pgil aku trn cz lighter kt aku, so dorg n msk ayam xblh....heheheh BARU PADAN MUKE dorg,sape srh pkene kan aku.... leteh wooooo naik snpai punck,korg baygkan la mcm naik tge kt batu cave....ha mcm tu la!!!! ble dh puas mndi bru aku n dila trn.... so pe lg, nad mula la tnjuk kpakarnnye msk babeque.....peh...sodap sehingga menjilat jari....kbetulan geng lana pn dtg + nazrul n naswan.... erm, rai skali bday tkah.....