Saturday, March 14, 2009

wHaT'$ wronG With uR haIR mY dEar...............

actually i am sorry My De@r!!!! i post this cite kt bloG u.......just shuke2 jer..... korg yg suke g kt bloG aWEk aku ni,klw kOrG nK Tau dier ni ske sgt melaram..... baru2 ni dier potong rambut lg......dh elok2 pjG sMpAi kT PinGGang p potong lak,nAsib baik la ckit jer dier potong, klw x, aKu dh KeRat kPale dier...... xckup lg dier blh Wt REbonding lg!!!! wAhaI mY dE@r u dah cntek la, syg.....u already beautiful in my Eye...........

ni posing dier after reBonDing Rmbut.....dier terInGIn nK mKn cokLate Yg bentuK LuV......sO tERpAKSE La aku P cri....... Day by Day aku Dh tgk dier ni dh Sbijik Mcm aNk cine.....Ske Sgt Wt rambut Mcm 2....... Yg sBeLaH kANAN ni lak dier wt RmbuT CuRL..... dh mcm2 JeNis Trend RmbUT aku Tgk My LoveLY Ni gaye kan..... kadang2 smpai aku dh XkeNAL...... If KORG, msti pENIng Kpale kan?????? but yg paling aKU SUKE sgt kt pic dier yg pakai BjU kURUNG N rMbut pjg kt bwh Ni..... AyU sGT........

Actually, bYk gile pic dier yg sKE poSING2 NI kt aku.... koRG bLUM tgk g pic dier tgh mRH, Tgh monyok......tGh Geram...... Mcm2 lA......pic yg PaKai Bju Orange 2 MaSE dier UmUR 18,cute x???? huhuhui......yg pic PAkIa Sun Glasses 2, gmbar dier yg paling Rugged...... dh Mcm Ank CiNE jer........ wLw pn sifat dier ni Kdg2 Degil n Xdgr ckp Org Lain, but she still a good listener when person around her in trouble..... this is y i like u, yana..............



No comments:

Post a Comment