Saturday, March 14, 2009

time$ tO pL@y WitH Datin S n Datuk K!!!!!



petang td aku n DilA g Segamat jap......biase la g bli brg ckit, g bayar duit broadband aku yg tertunggak cOz abah aku lupe nk bayar, sampai kne block la kejap kan.........n shopping..... after that, ktorg dh tgk pkl 12 lbh so ape lg nak2 tgk McD lak kt c2,hmmmm balun je la coz mase 2 adlh yg paling murh....ala korg pn tau kan.... ape lg ktorg mkn dgn "rakusnye"hahahah lapor la kte kan,kan..... wlu pn burger nye kecik, tp mengenyang kan!!! sampai buncit la gak perut aku ni......... N lg 1, cbe kOrng tgk sOs 2, actually ktOrg Sbenarnye hantu sOs, but aku ser aku jer kOt, dila 2 tak.............cOz yg g Ameknye aKu....hahahaha..... balek jer umh.....ape lg yg blaku, proses ktorg pye dapur la.... ri ni Dila nk mkn Tom Yam....so die dh g bli brg. Pkl 2 lbh ktorg pn bermain la dgn si Datin Senduk n Datuk Kuali........kletang kletung bunyi ktOrg msk..... AH.... wT pe nk hiraukan org lain asalkan ktOrg dpt melantak...... but ade yg xcukup, daun limau purut xder, dila pn bedal la limau nipis...................mmmm hentam saje la dila oi..............but sedap tau............. biase la kt area Jementah ni ssh nk dpt, ni smua area cine.... mane ade org jual, klu nk kte tanam lg la xder...... ape2 pn tom yam hasil dr tgn cek pe'ah n cek senah ni terangkat habis......kaw pnye pedas sihhhhhhhhhhhhh..............

No comments:

Post a Comment