Tuesday, March 10, 2009

$uRpri$e!!!!



hari khamis ri tu (5 hb,mlm) aku blk kl lg dgn adk.......kali ni cuti 4 hari....syok habis..... sampai je kt pudu abah amek coz si die tu wt aku baran n sakit hati.....! but esoknye dh ok. Dh sebulan gadoh n xbhubung....tup...tup esoknye die dtg dgn bwk aku bunge....so romantik! aku pn tersengeh2 la kan depan mama n abah aku..... sempat dorg amek gmbr lg.... sepanjang aku cuti ni laptop aku sentiase la xde kt tgn aku.....abg long aku dr awal lg dg ceko aku pye laptop, die tu mmg hantu internet. Pantang aku blk je, msti die bwk lari,so xsempat la aku tulis blog aku...... N ade lg 1 crite, aku ni mmg dh kempunan nk pakai inai, cari kt segamat xnampak la pulak tempat org lukis2 inai mcm kt kl 2...... ape lg hari Ahad aku perap si die g JLN MASJID INDIA, KL semata2 nk wt inai kt tgn aku ni...... hahahah akhirnye hajat aku termakbul gak!!! aku just wt yg simple pye....tp nti tgk la aku kawen, penoh 1 tgn aku nk wt...hhuhuhuhu(gatalnye). aku dr dulu mmg suke pakai inai..... klu dulu makcik aku la rajin wt kan utk aku, xcukup kt tgn, kt rambut aku pn makcik aku lumur kan inai...... but dh besar ni, dh xde mase nk pakai..... ape pn kali ni happy gak la cuti kt umh wlu pn ade something yg menyedihkan berlaku kt aku yg xdpt la aku critekan kt cni........

No comments:

Post a Comment