Sunday, March 22, 2009

QueeN de' Ice BerMaharaJaleLa....

ni crite mase bday aku last year 20 nov 2008.....kebetulan cuti sem..... si die celebrate aku pye bday dgn ajak aku g Sunway Lagoon..... peh best gile xterkate..... only die n aku....hehehe xder sape2 ggu.... malangnye gmbr kt dlm sunway x blh amek coz sume brg2 kne letak dlm locker..... hm.... nk wt cam ne kan,kan,kan,.......Dr pg sampai la ke ptg tu pn xpuas.... die amek all park,so sume la blh try.....huhuhuhu....but pg ktorg main ice skating kt Sunway Pyramid Ice dlu..... Erm aku bkn la nk kte terror but first time main hye skali due je jatuh coz dr kecik abh aku dh ajr main bende tu, berbnding dgn si die tu asek tergolek mcm buah nangke busuk jatuh......hahahah...mmg puas n happy gile...basah gak la bju ktorg ble dh jatuh kt ais tu.... Dh tgh hari ckit baru msk dlm Sunway main team n waterpark lak.... hmmm aku try sume, smapai ade terbalek2 bdn aku, advnture gile lah.....n sampai dh xder suare aku jerit..... Mmg best hadiah bday aku kali ni dr si die.... n bkn tu jer die hadiahkan aku lg, gelang kaki silver yg besar lak tu..... thanks syg....

No comments:

Post a Comment