Saturday, March 7, 2009

DoN't StOp Th3 Mu$ic,lalalalala!!!!!

skrang ni dh jd tabiat aku n dila.....klu tension je kuar g sgamat, karaoke...... ktorg ikut kpala gile ktorg je.....klu ktorg ser nk wt something trus je wt....huhuhuhu....

ktorg g karaoke ni lpas "dikecam hebat" mase presentation Channel Management 3hb ari tu....bengang bukan meai kepalang lg la kan.... so lpas je aku mghabiskan duit kt Giant beli make up, aku n dila trus g karaoke kt segamat... bayang kan la ktorg dok Jementah blh g segamat semata2 nk "puaskan hati"...... mase ktorg nk g 2 ade mamat2 125 ni follow kt blakang.... Ape dorg ingt ktorg ni minah bohsia....!!!! xmain la....Low class.....!!! aku n dila wt xtau jer dgn dorg ni, lg aku gelak n mainkan dorg lg la ade.... kjap aku bwk ke tgh kejap aku bwk ke tepi......saje jer aku wt mcm 2..... dorg x follow ktorg lg lpas ktorg melencong jln g bustand. Mlm 2 ktorg balun 20 lagu....pecah ank tekak aku. Ade la gak part2 yg aku nangis! sedih la konon..tp best gila sihhhhhhh...... smpai umh dh pn pkl 12 mlm.... ape lg tido je la beb..... but aku xtido, study ape yg nk present esk harinye.... huhuhuhu....

1 comment: