Sunday, March 1, 2009

jom heboh...heboh....!!!!!

semalam pg2 bute lg aku dh g merempit dgn dila..... kemane cbe la teka? JOM HEBOH!!! Pkl 10.30 ktorg dah smpai kt sane. biase la 2 rider bwk kan. N due2 minah rempit so dlm mase 1 jam suku ktorg dh smpai
kitorg kat sne ape lg teruje gile,mane xnye first time smpai dgn keberanian drive sendiri.....aku pe lg shopping la.... dila die xbeli ape2 coz die kte nk saving.....em....ktorg lame lepak kt booth wanita hari ini tgk mcm2 gaye personality tv 3....especially si ifa raziah n maria tengku sabri...rupe2nye dorg ni gile2....happining habis.....


lepas je jln2 aku n dila pn kelaparan gile2 so ktorg msk kt dlm MITC cr gerai mkn......hmmm ni lg 1 hal mknan dh la tawar, mahal lak 2...nak xnak kne mkn la gak.... ktorg mkn nasi ayam n laici ais, 2 pn dh mencecah RM11,cekek drh btl la dorg ni.... blh dikatekan aku g Melaka ni hbis RM 100.....HEHEHEH

pkl 1 ktorg dh decide nk blk....tp bkn la nk blk Segamat tp nk jln2 kt Air Keroh..... biasela bak kate org, sambil menyelam mnum la air.... ni cerite yg aku plg geram....baru je nk gerak ktorg tgk tayar mtr dh bocor!!!sakit hati btl xterkira la...... kebetulan Nazrul blk umh die kt Melaka, so terpakse la mtk tlg kt die dtg kt MITC..... sori r Naz ktorg sshkan ko...... Naz ni ok die xpernah mtk ape2 bile member mtk tlg...die ni bagus..... ups....ni bkn nk mengampu ek but pkare btl.Klu korg knal Naz ni msti korg tau perangai die ni..... dr pkl 1 sampai pkl 4 ktorg tgu naz "pulihkan" blk tayar mtr aku 2...... dgn hjan ributnye, ksian lak kt Naz..... sepanjang ktorg tggu 2....aku rse dh byk terkumpul dosa2 mengumpat org, mengutuk org, memaki org yg dengki bocorkan mtr ktorg 2, n mcm2 la..... melalak kt tepi jln pn siap ade...dh bkn mcm gadis ayu mse baru2 ktorg dtg td. Rase tensionnye bkn main kepalang lg... baru je nk enjoy dh jd mcm 2.....dh nasib badan!!!!!








lepas smua dh siap..... ape lg mrempit lg la ktorg.......trus gerak ke destinasi yg dirancang...... Jom Air Keroh!!!! first ktorg g tempat yg sde kreta lembu 2....aku ajk dila naik but dila kte xde duit. so just bergambar je la....hmmm pn jadi la kan!!! ktorg jenoh berlari2 bile ade krete lembu yg bwk pelancong dtg dkt ktorg....aku ape lg terjerit2 r tkut!!!! lembu dorg ni bkn calang2,besar gile... aku tkt je silap ari bln make xblk la aku n dila. mane xnye klu dh lembu 2 "bkenan" kt ktorg, n tnduk ktorg, blh cdere parah hooo....... lpas posing je kt krete lembu, dila nk g Zoo lak. Ye la die rindu kt member die dlm 2....huhuhuhu..... aku x larat jln kaki coz kasut yg aku pakai mbuatkan kaki aku melecet! so ktorg just naik kretapi yg disediakan dlm zoo.... best gile kali ni trip ktorg...hilang sgale masalah....n secare tdk langsung aku n kakak aku ni smakin rapat.... only yana n dila.... xde sape yg ggu!!! mcm2 posing maut ktorg rakam .tp x blh dpertontonkan kt dlm ni..... hehehe bahaye!!! ktorg sampai umh dh pn pkl 7.30 mlm...... penatnye xterkate lah kan.... dgn redah hujan lg but smua ni kenangan terindah wt kami n akn kami kenang sampai bile2...... n jgak la keje gile kami. Lpas ni xtau ape lg akn kami wt.... korg tggu je la n jgn lupe slalu ke blog aku, k......








No comments:

Post a Comment