Tuesday, March 17, 2009

BeNganG + $hUker!!!!

ni la yg slalu si die mrh + bengang gak la dgn aku....... sebab ape????cbe la teke...................ala senang jer bile nak kuar je g mane2 even nk g jln dekat2 pn aku akn amek mase 2jam make over aku pye diri.....huhuhuhu.....start dr hujung rambut smpai hujung kaki......x termasuk pakaian lg....aku akn gosok bju2 yg aku ser n pakai n kadang 5 or 6 pasang but yg nk pakainye 1 jer.....hahahah.......ni la habit yg orang xtau pasal aku.....

pic sbelah ni erm brg2 yg aku gne seharian termasuk nk g kuliah.....kebyakkan ader yg si die sponser n mama aku bli kan. But ade 1 eye shadow yg paling aku syg. tu si die yg bli kan eye shadow brand M.A.C...... korg tau kan betape mahalnye bnde alah 2 wlu pn kecik jer.....if aku just gune yg xder la mahal sgt n xde duit pn nk pakai yg mahal2 mcm tu,just gne maybelline, silkygirl n In2It je.... ke mane saje aku g aku akn angkut smua bnde2 ni skali tp if g kuliah x lah..... gilo la tu............ actually ade lg kt umah mama aku...heheheh, ntah la rase2nye jahanam la duit bakal hsband aku nanti,kne bli brg2 aku ni..... blum lg korg tgk blk aku yg byk almari baju.... kat umh sewe ni je dh 2 almari..... n kt umh mama aku ade lg 2 almari besar yg pnoh dgn baju2 aku....ni la punce bg aku penat utk kmas bju n brg2 aku... ari ni je dah 2 kali aku kmas blk aku kt umh sewe ni.......aduhhhhhh.......loteh gilo...... but letih aku akn hilang if aku wt "make Over" muke aku kt BaNtaL BuCuk aku!!!eheheheh tp xder la sampai ade 'peta' ek.......
ni la BaNtaL BuCuK aku...... aku pyer spongebob..... ke mane aku g aku akn bwk...... tp klu nk blk umh fmily aku kt kl aku xbrani la bwk, silap2 ari bln kene lempar tong sampah oleh mama aku..... coz mama aku kte akn buang if die jmpe.......heheheh, so xbrani la n biar jer lasam dlm blk ni.

No comments:

Post a Comment