Friday, February 6, 2009

muncung.....nk kene ikt ke tu....


mase bosan mesti muke aku mcm ni.........bak kate mama aku, mulut aku tu muncung n sampai boleh nk ikt.......tmbah bosan lagi klw ape yg aku nk xdpt.....Mula la che' bebai............gmbar ni tunang aku yg amek mase ktorg kt Genting......biase la penat then mual nk muntah pn ade......mcm lalat dh.... Mase2 mcm ni jgn la nk tegur aku...coz silap hari bulan aku 'sembor' org yang tegur aku tu.....Tp klw ade org pandai wt lawak bodoh dgn aku, blh la aku gelak...n lupe yg aku tgh bad mood... ssh la husband aku nti....hehehe. lg 1 klw korang nk tgk muke aku mcm ni....ha time aku,gadoh dgn bie aku....muke mcm ni n tgn aku mula nk mencubit org...ntah2 bintang scorio mmg mcm ni kot ek.....aku nk nasihat kan sape2 yg nak cr or dh dpt awek or bf yg bintang scorpio tu sabar2 je la n jge diri korg drpd terkena 'sengatan berbisa' drpd scorpio girl or scorpio boy ek....

No comments:

Post a Comment