Friday, February 6, 2009

bile aku nk kawen niiiiiiiiii..............


ari tu aku g kenduri kawen member aku,.....dh nk kawen die ni.... sebelah ni pic die r...aku knal die dr aku form 3 lg...klu x aku jd cewek die dh...ye la dulu aku ni gmok ckit, ble dh lame x jumpe die pn terkezut tgk aku dh slim...... die kte menyesal x tackle aku dulu.....hahahaha "ko dh terlmbt la nan, sedor ko 2 dh kawen r..... bini ko pn cantek gak"... tgk ble korg senyum, terserlah gigi 'rabbit' korg yg same 2....hehe jgn marah ye nan klu ko terbace ni lpas je g kenduri nan aku trus ikt mama g KLCC bwk paksu jln2. first time r aku turun KLCC pakai kebaye....mcm prmpuam Melayu terakhir la pulak..... malu pn ade tau x! blk je aku trus tdo,pnat sgt. adk aku kte dh mcm anak dugong tdo je ble die tgk aku membute......
yg lagi 1 tu, kawan aku gak....kwan kamceng aku ni... mane2 ktorg berdue je...Mmg mcm belangkas tau.... comel x aku n die???? die terpakse pakai tudung, husband die srh... aku teringin gak nk naik pelamin.Bila la time aku lak ek???!! Aku nk wt yg lbh grand, bior pokai duit bakal husband aku nti.....Ye la kawen hye sekali tau... n last post, nan n ita,i hope ur guys happy n not fighting always tau. UTK mIRA PN SAME jgn melawan ckp husband tau!!!....n ble dh dpt ank nti jgn lupe bg tau...k smpai kt cni...daaaaaaaa




( ha aku nk bg tau korng gmbr yg mcm pudar 2,gmbr kawen mama n abh aku)

1 comment:

  1. ayat-ayat ko dalam blog ni dahsyatla sofea. Madah pujangga tu.......x tahan seh. hahaha. Pasal bila ko nak kawin tu...nanti sampai seru kawin la. Jgn risau. Ko x kan jadi andartu nyer. Pecayola cakap eden nie. hehehe. Jgn lupa jemput kitoranng kalo nak kawin. Aku nak kat jemputan yang ada lampu and music. hehehe

    ReplyDelete